Referenser

Här under visar vi den feedback vi fått från våra kunder.

Under kontakt hittar ni visningställen, återförsäljare och campingar, konferensanläggningar och företag mm som har våra bastuprodukter.

Hej!
Här kommer några bilder på vår fina bastu som används flitigt och ökar välbefinnandet.
Mvh
Lars Jalvén

Hej på er

Skickar ett kort på bastun som vi lovade, Vi tycker att bastun passar bra in här i den övriga bebyggelsen. Här har det regnat både dag och natt nästan en vecka, Hörde någon säga på TV att den som vill ha värme i sommar skulle skaffa bastu, mycket klokt sagt. Ingen här på trakten har någonsin sett en bastutunna, så hit kommer folk från alla håll för att titta på bastun. En del får också provbada. Så nu undrar vi, skulle ni kunna skicka lite broschyrer till oss, som vi kan dela ut till intresserade. Våra egna har vi redan givit bort.

God fortsättning på semestern

Karin & Hans Ungman Skålsjön

Hej
Har nu i huvudsak fått bastun levererad i Ljungdalen på plats med hjälp av pistmaskin under vinterföre – under sommaren skall den slutligen vinschas på plats. Själva bastun fungerar utmärkt och vi är mycket nöjda av funktionen och värmen den ger. Inte minst den konstnärliga formen känns kul.
Tack för snabb och smidig leverans. Skickar några bilder som ni kan använda om ni vill – bastu på skidor.
Hälsning
Måns Laudon
Östersund

En bild på bastun med tillbyggd altan som finns i Pirttivuopio en mil innan Nikkaluokta

Hälsn. Henry Kulborg.

Snabb, smidig kontakt och ett bra bemötande. Bra produktbeskrivning vilket underlättande förarbetet med bastuns placering.
Bastun motsvarade förväntningarna och mer därtill, en kvalitetsprodukt!
Kristoffer

Tack för fantastisk service !!! Har aldrig varit med om liknande.
Som Ni redan vet är vi jättenöjd med bastutunnan. Den används flitigt !
Hälsn. Thomas Ögren

Jag hittade Bastuprodukter på nätet när jag sökte en färdig bastu. Jag ville ha en rund bastutunna. Det har varit mycket smidigt och med hög servicenivå allt från första samtalet, med offert och leverans till vårt landställe. Jag vill rekommendera Bastuprodukter för den som är intresserad av en lösning där allt är monterat och klart. Jag är mycket nöjd.
Margareta Nordeman, Nacka o Norrtälje

Har funderat på bastu ett längre tag men har haft svårt att bestämma mej för vilken typ.Såg en annons att man öppnat Stockholms Inredningsgalleria i Slagsta och åkte dit.Där finns det bl.a en stor utställningshall med bastustugor/bad och fritidsprodukter.Väl där så står bastustugan utställd för visning och man kan provsitta och se om ordentligt.Trevliga försäljare gjorde det enkelt att bestämma sig för att beställa en vedeldad bastustuga 450.Leveransdatum bestämdes och bastun levererades enligt tidplan av stor kranbil som lyfte den på plats med stor precision.

Enkel montering/fastsättning av kamin o skorsten så efter nån timme så var det fyr i kamin.Vi har redan haft flera varma och trevliga stunder i bastun med många vänner som tycker att den är riktigt läcker.

Toppen
/Mats

Hej,
Vi är jättenöjda. Trevligt och kompetent bemötande. Och bastun fungerar perfekt och vi har anv. den flitigt. Dessutom har alla våra bekanta blivit vederbörligen imponerade.
Så: Toppbetyg från oss i Flor.
MVH/Christina o Dan

Hej

-Hur tycker du att kontakten med oss är?
Svar: Mycket bra och framförallt snabb kontakt.

-vad tycker du om bastun?
Svar: Bastun är över förväntan och används flitigt.

Mvh
Joakim

Nu har vi använt bastutunnan varje vecka sedan vi fick den hemlevererad. Det är den bästa present man kan tänka sig (fick den i 50-års present). Leveransen fungerade perfekt, kontakten med er var smidig och jag fick snabbt svar på de frågor jag hade. Extra tack för den flaska med järnvitrol som ni skickade till mig utan extra kostnad. Bastun kommer snabbt upp i temperatur och faktum är att när jag sitter här och skriver så blir jag direkt sugen på att tända upp i bastun. Nu är det lite kyligare ute så då blir det ännu skönare 🙂
Hoppas ni har haft en fin Jul
Vänliga Hälsningar
Helen

Hej,
Jo till din fråga så är vi mycket nöjda med hur ni hanterat ärendet. Tyvärr leverades tunnan med lite för många skador bla bänken, fönsterfodret och repan framför kaminen som gått lös. Dock har ni skckat oss ersättningssaker och varit mycket hjälpsamma till att få till det hela.
När det gäller själva bastandet i tunnan är min make mycket nöjd. Han säger att bastandet är mycket bättre än i en vanlig svensk innebastu. Så där får ni pluspoäng.
Vi har redan rekomenderat er till flera av våra bekanta så vi får hoppas att de gör en beställning framöver av er.
mvh Helena

Har länge funderat på att skaffa en bastu till min strand på Åland.
Nu äntligen står den på plats! Jag har njutit av varenda sekund i den. Den går snabbt att värma upp och en ger en härligt fuktig värme.
Personalen på Bastuprodukter har varit enormt trevliga och hjälpsamma.
Jag kan varmt rekommendera alla att köpa en tunnbastu från Bastuprodukter!
Pierre Navier, Åland och Stockholm.

Jag vill börja tacka er för extra delarna som jag fick. Pgav att inte hålen var förborrade i bastu laven. Kommer att borra dit fotstödet skälv .. Mycket skön bastu att relaxa i. Har skrytigt till mina Vänner om denna fantastiska bastu . Jag tror ni kommer att få beställning av fler. Och jag tycker ni är seriösa , när det gäller leverans och pris. O hoppas jag får många trevliga stunder med mina vänner.

Hej,

Vi är jättenöjda både med tunnan och kontakten med er!
Madelene, som vi har haft kontakt med, har varit väldigt behjälplig och serviceminded
när vi har gjort förändringar och när det blev problem med leverans pga av höga grantoppar.
Vår tunna har flugit väldigt högt 🙂 Alla problem lösta och 100% uppställning från er sida 🙂

Hej Madelene

Ni är så reko så jag får väl ge er lite reklam: https://www.youtube.com/watch?v=ukpQJEKI-dw

Med vänlig hälsning Janne

Vi er svært nøyde med badstu og service fra Dere.

Ha en trevelig dag og helsa.
Kjell Arne

Hej!

Allt har funkat kanon, bra information och kontakt från er och bastutunnan är riktigt fin.
Med Vänliga Hälsningar
Johan Sahlin
Sjö Event i Västerås

Den här hemsidan använder sig av cookies.